Måleri Norrköping

Måleri Norrköping •

Om ROT-avdraget

Avdrag på din skatt för arbetskostnaden

När du anlitar en hantverkare för en reparation, underhåll, om- eller tillbyggnad kan du har rätt att göra skatteavdrag för arbetskostnaden. Man kan dock inte få ROT-avdrag för material och resekostnader. När man ska använda skattelättnaden är det den som utför arbetet som ansöker om skattereduktionen och drar av 30 % av arbetskostnaden på fakturan. Om du även har använt RUT räknas båda avdragen ihop och som mest kan man nyttja 50 000 kronor per person och år.

Måleriuppdrag ger rätt till ROT-avdrag

Eftersom Måleri Norrköping är ett företag som betalar F-skatt har du rätt att använda dig av ditt ROT-avdrag när du anlitar oss. Beroende på hurudan fastighet du bor i gäller olika regler. Gäller det en bostadsrätt behöver vi arbeta inomhus men om du bor i en villa kan vi även måla om fasaden utan att det påverkar din rätt till skattesubventionen. Vi hjälper dig självklart reda ut vad som gäller utifrån dina förutsättningar.

Vi arbetar enligt dina önskemål

Eftersom vi tycker det skall vara enkelt att anlita en målare i Norrköping är vi tacksamma för att ROT-avdraget finns. Det gör att flera har råd att använda sig av vår expertis när man vill måla om där hemma för att fräscha upp de befintliga ytorna.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS!

  När du söker efter en målare i Norrköping som kan ta sig an allt som har med måleri och måleriarbeten att göra.

  Telefon:
  010-410 0748

  E-post:
  offert@norrkopingmaleri.se

  Orgnr:
  559093-5267

OM OSS

När du söker efter en målare i Norrköping som kan ta sig an allt som har med måleri och måleriarbeten att göra.

Norrköpingmåleri kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Norrköpingmåleri kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

010-410 07 48

offert@norrkopingmaleri.se

Orgnr:
559093-5267