Måleri Norrköping

Måleri Norrköping •

Om oss

En målarfirma som levererar professionella resultat

Kvalitetsmåleriet sfm AB grundades år 2016 och vi är ett företag inom hantverksbranschen som erbjuder tjänster inom måleriarbeten och byggverksamhet. Vi har som ambition att det ska vara lätt för kunder att få tag i duktiga hantverkare när det är dags att måla om eller renovera. Vi ser till att du får ett professionellt slutresultat, oavsett vilken tjänst du använder dig av hos oss. Och vi kan garantera att du som kund blir nöjd med vårt arbete.

Alltid en bra finish

Vår personal på Kvalitetsmåleriet sfm AB är utbildade målare med stor erfarenhet inom branschen. Det gör att vi kan erbjuda många tjänster inom måleri, såsom att måla om fönster, tapetsera ett vardagsrum eller måla om trappor. Vi utför de uppdrag vi får med flexibilitet och engagemang och ser till att hålla oss till de bestämda tidsramarna. Våra medarbetare är noga med att all utrustning håller högsta klass.

Med fokus på kvalitet

Som vårt namn antyder så vill vi alltid leverera hög kvalitet till våra kunder när de anlitar oss som hantverkare. För att kunna göra detta har vi kontinuerlig fortbildning av vår personal för att de ska hållas uppdaterade om branschens utveckling.

Som de stolta målare vi är ser vi till att alltid leverera precis det kunden önskar.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS!

  När du söker efter en målare i Norrköping som kan ta sig an allt som har med måleri och måleriarbeten att göra.

  Telefon:
  010-410 0748

  E-post:
  offert@norrkopingmaleri.se

  Orgnr:
  559093-5267

OM OSS

När du söker efter en målare i Norrköping som kan ta sig an allt som har med måleri och måleriarbeten att göra.

Norrköpingmåleri kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Norrköpingmåleri kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

010-410 07 48

offert@norrkopingmaleri.se

Orgnr:
559093-5267